program

ideologi

politik

Danskerne er nihilister

Mange danskere vil sikkert mene, at nihilisme ikke har det fjerneste at gøre med deres hverdag. Men faktisk er de fleste danskere nihilister. Den almindelige dansker tror ikke længere på noget. Næsten alle har allerede accepteret, at verden er meningsløs. Der findes ikke noget vigtigere end vores individuelle velbefindende. At tro på værdier – udover ens eget sortglaserede tag – bliver af den almindelige dansker med rette betragtet som religiøs fanatisme. Værdier er ganske enkelt udanske!

Værdier er ganske enkelt udanske!

Lande, vi normalt ikke sammenligner os med, op­lever sult, natur­katastrofer og krig. Nihi­listisk Folkeparti gør det sam­me som den al­mindelige dansker; intet. Vores største bekymring er om vi skal vælge den lokale specialbryggede øl eller belgisk import. Danskerne er de facto nihilister. Derfor er NFP partiet for den almin­delige dansker. Den nihilistiske sag er folkets sag.

Indtil NFPs dannelse har der været et demokratisk underskud i Danmark. Først med NFP er der et parti at stemme på, som deler den almindelige danskers holdninger og handlinger.

NFP har endelig givet en stemme til det store tavse handlingslammede flertal.

Dit land, din apati!

  • Værdiafvikling!

    Postmodernistiske forskere har for længst bevist, at der ikke findes noget metafysisk eller demokratisk grundlag for politiske værdier. Værdier er illusioner, man indoktrineres til at tro på af elitære smagsdommere med videregående humanistiske uddannelser.

    Læs mere om NFPs værdipolitik her...

  • Er et nihilistisk parti en selvmodsigelse?

    NFPs FAQ besvarer en masse spørgsmål, som folk ofte stiller til partiet.

    Læs hvorfor NFP ikke er en selvmodsigelse Her...