program

ideologi

politik

Socialisme

Socialismen på venstrefløjen lover folk frelse. Gennem planøkonomi, nationalisering og social ingenørkunst tilbyder venstrefløjen et retfærdigt og harmonisk samfund, hvor alle er lige. Socialister har noget at tro på. I socialismen er økonomi et middel til at opnå et utopisk idealsamfund. Hvilken naiv forestilling!

Socialistiske utopier har for mange været et fast holdepunkt i tilværelsen. Men socialisme er blot første skridt på vejen til at blive nihilist. I starten gør man sig forhåbninger, men med erfaring dør håbet. En nihilist er født.

Det er ikke samfundets skyld - det er universets!

Lighed er en nuttet tanke. Men sandheden er, at universet grund­læggende er uret­færdigt og uhar­monisk. Alle ved, at også i såkaldt ”socialis­tiske" fælles­skaber er der alligevel et internt hierarki. Til ethvert fællesmøde sidder der altid et dumt svin, som rager til sig. Uretfærdigheden er menneskets ontologiske vilkår. Det er ikke samfundets skyld – det er universets! Den socialistiske kapitallogik er en blindgyde.

  • Danskerne er ligeglade med døde børn!

    NFP beviser endeligt, at danskerne er nihilister og fuldstændigt ligeglade med alt andet end egen wellness. NFPs bistandspolitike mærkesag kræver ærlighed.

    Læs mere Her...

  • Velfærd giver depressioner!

    Når velfærden har sørget for, at danskerne ikke bruger al deres tid på at få dækket deres materielle behov, er der kun det eksistentielle tomrum tilbage. I Danmark er depression blevet en folkesygdom. Nihilistisk Folkeparti vil hjælpe de deprimerede danskere!

    Læs her hvordan...