program

ideologi

politik

Klimapolitik

Vi ødelægger naturen. Faktum er, at jorden som vi kender den, med stor sandsynlighed snart går under. Men for en nihilist er det ikke det værste, der kan ske.

Set i et kosmisk perspektiv er det fuldstændigt ligegyldigt – solen vil alligevel æde jorden om højst syv milliarder år. Og hvis mennesket inden da har nået at bebo andre solsystemer, så ved vi fra termodynamikkens anden lov, at universet under alle omstændigheder vil lide varmedøden i sidste ende. 

Når vi nu alligevel er så ligeglade, kan vi ligeså godt tage beslut­ningen om selv at destruere jorden

Kan det så ikke være lige meget hvornår jorden går under? Når vi nu alligevel er så ligeglade, kan vi ligeså godt tage be­slutningen om selv at de­struere jorden. Nihi­listisk Folkeparti sætter pris på det mor­somme i, at men­nesket selv til­intetgør det eneste kendte biosystem i universet. Vi skal vise, hvem der er øverst i fødekæden!

Men at udslette jorden er ikke nok. Vi må tænke større!

NFP kræver, at mennesket tager hævn over universet. Universet har hverken mening, formål eller værdi. Det har altid været ligeglad med os. Det skal væk. 

Fysikeren Holger Bech Nielsen, har den endelige løsning på værens­spørgsmålet

Den verdenskendte dan­ske fysiker Holger Bech Nielsen, har den endelige løsning på værens­spørgsmålet. Han er på sporet af mulig­heden for at konstruere en vakuum­bombe, som kan til­intetgøre universet med et stabilt tomrum som det smukke resultat. Men ikke nok med det. Holger Bech Nielsen betragter vakuumbomben som selve formålet med livet og menneskeheden.

"we shall all kill ourselves by a vacuum bomb!"

Holger Bech Nielsen and Colin Froggatt: "Influence from the Future"

NFP har som mærkesag, at alle økonomiske midler, der er øremærket klimaet, kanaliseres over i forskningen i vakuumbomben.

Nihilistisk Folkeparti - Hvis De også ønsker universets totale tilintetgørelse!

  • Truslen mod Danmark!

    Nihilistisk Folkeparti kræver, at politikerne vågner op! Den største trussel mod Danmarks sikkerhed er indenfor Europas grænser. 

    Læs mere om NFPs udenrigspolitik her...

  • Diskutér NFPs klimapolitik.

    På NFPs forum Intet tilfælles kan du debattere, kommentere og kritisere vores politiske program.

    Diskutér NFPs klimapolitik Her...