program

ideologi

politik

Arbejdsmarked

Nihilistisk Folkeparti har den grundholdning, at arbejde er en vederstyggelighed. Det er ikke bare det materielle grundlag for menneskets formålsløse eksistens; det skaber også illusioner om mening og formål.

Arbejde er ligeså menings­løst, som når Sisyfos skubber stenen op ad bjerget.

I et univers, som ikke levner håb for nogen, er det at arbejde for at fremtidssikre sin eksistens, lige så ligegyldigt som når en indsat på dødsgangen tager armbøjninger for at holde sig i god form.

Alligevel hævder mange danskere i en række af undersøgelser, at de er glade for at arbejde. NFP mener, at det er på tide at tage et opgør med danskernes illusoriske forhold til deres meningsløse knokleri.

Det kræver et økonomisk incitament. Derfor vil NFP arbejde for, at der på det danske arbejdsmarked indføres en maksimalløn, som matcher det aktuelle kontanthjælpsniveau.

Det skal ikke kunne betale sig at arbejde!

  • Velfærd giver depressioner!

    Når velfærden har sørget for, at danskerne ikke bruger al deres tid på at få dækket deres materielle behov, er der kun det eksistentielle tomrum tilbage. I Danmark er depression blevet en folkesygdom. Nihilistisk Folkeparti vil hjælpe de deprimerede danskere!

    Læs her hvordan...

  • Truslen mod Danmark!

    Nihilistisk Folkeparti kræver, at politikerne vågner op! Den største trussel mod Danmarks sikkerhed er indenfor Europas grænser. 

    Læs mere om NFPs udenrigspolitik her...