program

ideologi

politik

Intet fremskridt

Nihilistisk Folkeparti afviser fuldstændigt, at der kan ske fremskridt for menneskeheden. Håb om fremskridt er en romantisk tanke, som er håbløst forældet.

Politikerne forsøger at overbevise folk om, at netop deres ideologi og politik kan gøre verden bedre. Hele den politiske elite indenfor murene på Christiansborg opretholder illusionen om, at politik kan styre historien mod et fornuftigt indrettet samfund bestående af oplyste borgere.

Den franske revo­lutions idealer om frihed, lig­hed og bro­der­skab endte i fri­vær­di, li­gegyldighed og net­working.

Dét, den politiske elite ikke siger højt, er, at oplysningsprojektet endte i Vild med Dans. Den franske revolutions idealer om frihed, lighed og broderskab endte i friværdi, ligegyldighed og networking. Det klassiske oplysningsprojekt gjorde ikke verden bedre.

Alle ved nu, at også 68'ernes såkaldte blom­ster- og kærligheds­revolution var et skalke­skjul for at skrabe penge, inflations-finansierede huse og topposter i central­administrationen til sig. Blomster og kærlighed forandrede heller ikke verden til det bedre.

Hvorfor nægter vore politikere så at tage konsekvensen? Vore politikere påberåber sig stadig tidligere tiders romantiske og religiøse vildfarelser om det politiske systems potens. De følger Bono, Habermas, Stalin og Hitlers forestilling om, at politik kan forandre verden til det bedre. Vi ved nu, at det er løgn. Hold dem ansvarlige. Lad dem ikke længere lyve for os – det bliver ikke bedre!

 

Postmodernisme er nihilisme med et smil: Følg med tiden - afskaf historien, stem på NFP!

  • Vær realist - kræv det uvirkelige!

    NFP har valgt at sætte fokus på et stigende og uacceptabelt problem: Virkeligheden. Virkeligheden er en medieskabt symbolsk forblændelse, som giver befolkningen netop de illusioner om formål og mening, der er nødvendige for, at nogen gider at udføre deres meningsløse sisyfosarbejde.

    Læs mere om NFPs realpolitik her...

  • Diskutér NFPs fremtidssyn.

    På NFPs forum Intet tilfælles kan du debattere, kommentere og kritisere vores politiske program.

    Diskutér NFPs syn på fremtiden Her...